Make your own free website on Tripod.com

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ

Φύλλα :1-3 (Μάρ-Μαϊ.) | 4-7 (Ιούν.-Σεπ) | 8-9 (Οκτ-Νοεμ) |

ΦΥΛΛΟ 1

 

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

* Ο Σύλλογος γυναικών και η προσφορά του στην Αράχωβα.

* Η ταυτότητα του Ελ/νικού Κέντρου Ορεινών Σπορ Αράχωβας

* Απογραφή 18 Μαρτίου 2001.

Συνέντευξη του Δημάρχου Αράχωβας κ.Ανδρέου-Λεόντιου Γεωργίου.

* Εφτάστομος

* Μελέτη Χιον/κού Κέντρου

* Αθλητικά

ΦΥΛΛΟ 2

 

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

* Συζήτηση στο Δημουικό Συμβούλιο.

* Το τίμιο λείψανο του "Αφέντη" μας στην Αράχωβα.

* Εγκαίνια της Δ.Ε.Τ.Π.Α.

Πανηγυράκι : Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

* Σύλ. Χιον. Αράχωβας : οι αθλητές μας που διακρίθηκαν.

* Αθλητικά

* Γενικά και μη

ΦΥΛΛΟ 3

 

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

* Δημοτικό Συμβούλιο.

Απογραφή 2001.

* Κοινοτικά Προγράμματα.

 Υποδοχή Αποχαιρετισμός του ιερού Λειψάνου.

* Πολιτιστική Ολυμπιάδα 2001.

* Παιδικές κατασκηνώσεις.

ΕΝ ΑΡΑΧΩΒΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΔΕΤΠΑ ( Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού Πολιτισμού Ανάπτυξης Αράχωβας ).

ΕΚΔΟΤΗΣ: Σοφία Πατσαντάρα

( Πρόεδρος Δ.Ε.Τ.Π.Α).

ΕΔΡΑ : Αράχωβα Βοιωτίας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ:

Γρανιτσιώτης Παναγιώτης.

ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Παναγοδήμος Δημήτρης.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Καραολής Στάθης,

Λαγογιάννης Θωμάς.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ : ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

(Λιβαδειά - τηλ. 0261 21036 & 21060)

 Η εφημερίδα ΕΝ ΑΡΑΧΩΒΗ επιθυμεί τον διάλογο,

τις παρατηρήσεις σας και τις συμβουλές σας.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΙΔΙΩΤΩΝ : 10.000

ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ : 20.000

ΑΙΙΟΨΗ

Η Εφημερίδα «Εν Αραχώβη», παράλληλα με τη λειτουργία του Γραφείου Πληροφόρησης του Δήμου μας, έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στον τομέα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης, μετά την διακοπή της έκδοσης του περιοδικού «Αράχωβα».

Ολοι γνωρίζουμε; είναι «κοινός τόπος» πλέον, ότι ζούμε. στην εποχή ή καλύτερα στην κοινωνία της πληροφόρησης, των ΜΕ, της τηλεόρασης, των νέων τεχνολογιών, του internet. Ο κάθε πολίτης έχει την ανάγκη - και η πολιτεία την υποχρέωση - της σωστής και έγκαιρης πληροφόρησης για θέματα που τον αφορούν, θέματα που έχουν να κάνουν με την προσπάθεια της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής όλων μας. Ο Δήμος Αράχωβας δεν θα μπορούσε και δεν έπρεπε να είναι «απών» από αυτή την προσπάθεια. Μέσω λοιπόν της αναπτυξιακής Εταιρείας του (Δ.Ε.Τ.Π.Α.), της όποίας έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, ξεκινάμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, ευελπιστώντας να προσθέσουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην ευημερία και την ανάπτυξη του ΧΩΡΙΟΥ μας μέσα από την τακτική επικοινωνία μας κάθε μήνα.

Μέσα από τις μόνιμες στήλες που υπάρχουν θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε θέματα πολιτιστικά, λαογραφικά, ιστορικά, κοινωνικά, πολιτικά, αθλητικά κλπ. που αφορούν κατά κύριο λόγο την περιοχή μας. Απώτερος στόχος μας είναι, μέσα από την διαδικασία της επικοινωνίας, να προταθούν ιδέες και λύσεις για τα όποια προβλήματα υπάρχουν, αφού πρώτα επισημανθούν, αλλά και να ενισχυθούν αυτά που συμβάλλουν στην άνοδο της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας. Για τον λόγο αυτό η εφημερίδα μας είναι ανοιχτή στο διάλογο και σε όλες τις απόψεις και ειδικά στις απόψεις και θέσεις των νέων γιατί αυτοί εκφράζουν το «αύριο», το «νέο», το «μέλλον».

Επειδή, «ένας καλός πολίτης είναι ένας καλά ενημερωμένος πολίτης» ελπίζουμε ότι όλοι οι Αραχωβίτες και οι φίλοι της Αράχωβας θα σταθούν στο πλευρό μας και μέσα από την σωστή ενημέρωσή τους θα συμβάλλουν όλοι στην κοινή προσπάθεια, για μια καλή και δημιουργική πορεία του χωριού μας στην νέα χιλιετία που ήρθε και που είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι' αυτό.

Η στήλη αυτή είναι αφιερωμένη, όπως άλλωστε το λέει και το όνομά της, στις απόψεις και τις θέσεις των συμπολιτών μας, για θέματα που έχουν να κάνουν με τον τόπο μας. Καλούμε λοιπόν όλους να συμμετάσχουν σ' αυτή την προσπάθεια. Οποιος Δημότης θέλει να στείλει τις απόψεις του προς δημοσίευση μπορεί να απευθύνεται στα γραφεία της Δ.Ε.Τ.ΠΑ. στην πλατεία Ξενία και στα τηλέφωνα 0267-29170, 31630

Σοφία Πατσαντάρα - Μπουφούνου.